Вожатăйсем ăмăртрĕç

Сывлăха çирĕплетмелли «Ласточка» лагерьте иртекен кашни кун тĕрлĕ мероприятисемпе пуян. Канакансем тĕрлĕ конкурссенче, вăйăсенче ăс-хакăла аталантараççĕ, спорт ăмăртăвĕсенче ÿт-пĕве пиçĕхтереççĕ. Ачасен канăвне усăллă йĕркелесси вожатăйсенчен, вĕсен тавракурăмĕнчен, кĕçĕннисене лагерь пурнăçне явăçтарма пĕлнинчен нумай килет. Иртнĕ кунсенче районти вĕрентÿ управленийĕ «ХХ1 ĕмĕрти супервожатăй» конкурс йĕркелерĕ. Унта 2000-2003 çулсенче лагерьте ĕçленĕ вожатăйсем хутшăнчĕç, хаваслă конкурссенче, волейбол турнирĕнче тупăшрĕç, ачасемпе пĕрле КВНта тупăшрĕç. Кунашкал конкурссем ирттерни вожатăйсен опытне ÿстерме мар, ачасен пушă вăхăтне туллин, усăллă ирттерме пулăшаççĕ.

20 августа 2003