Çивĕч ыйтусем хускатрĕç

Ял тата хула поселенийĕсен территорийĕсене тирпей-илем кĕртесси тата симĕслентересси, Президентăн «Чăваш Республикинче автомобиль çулĕсен сечĕсен строительствине вçлессине хăвăртлатассипе çыхăннă мерăсем çинчен» указне пурнăçа кĕртесси, хула тата ял поселенийĕсенчи çĕрсене инвентаризацилесси, йĕрке сыхлăхне тата обществăлла хăрушсăрлăха ÿстерессипе халăха явăçтарасси - çак тата ытти çивĕч ыйтусене кĕртнĕ район администрацийĕн пуçлăхĕ çумĕнчи коллегин черетлĕ ларăвĕнче. Вĕсем тавра хускатнă калаçу яланхиллех çивĕч те вирлĕ иртрĕ. Район пуçлăхĕ Анатолий Кузьмин та, тухса калаçакансем те çак ыйтусене татса парассипе хăвăртлатмалли пирки калаçрĕç.

Коллеги ларăвĕ пирки анлăрах çитес номерте пĕлтерĕпĕр.

08 ноября 2006