Акци вĕçленчĕ

«Единая Российăран» - кĕнекесем» акци вĕçленчĕ. Çăвăпех партин пуçламăш тата вырăнти уйрăмĕсем шкул тата ял библиотекисем валли вĕрентÿ, илемлĕ, ача-пăча литератури пуçтарнă. Пĕтĕмпе вунпĕр пин ытла кĕнеке. Вĕсенчен 2 пин ытларахăшне партин тĕп хулари членĕсемпе сторонникĕсем, 1600 том ытларах Сĕнтăрвăрри, 900 кĕнеке Канаш тата 730 кĕнеке Красноармейски районĕсенче пухнă.

320 кĕнеки - «Единая Россия» фракци членĕ. Патшалăх Канашĕн депутачĕн, «Акконд» общество директорĕн Валерий Ивановăн парни. Чăваш Патшалăх университечĕн проректорĕ Олег Викторов тăван районĕнчи шкул библиотекисене 350 кĕнеке парнеленĕ т.ыт.те.

Пухнă литературăна паян шкулсене валеçсе пачĕç.

01 сентября 2007